Presentació del Projecte al Congrés de Cultura de Terrassa

congres_culturaAquest cap de setmana tindrà lloc a Terrassa el Primer Congrés del Cultura de la ciutat amb l’objectiu de crear el Llibre Blanc de la Cultura i de les Arts de Terrassa.

Per aquest motiu s’ha donat la possibilitats a totes les entitats, institucions, col·lectius, artistes i particulars que treballin en iniciatives de vessant cultural des de qualsevol àmbit, que puguin presentar el seu projecte al Congrés. Aquestes presentacions passaran a formar part del futur Llibre Blanc de pràctiques culturals de Terrassa.

El Projecte “El Llibre de la Vida” presentat ara fa un any a Terrassa ha volgut ser-hi present per donar-ho a conèixer a totes les entitats, institucions o ciutadans que s’hi vulguin sumar donant-li support.

Per els qui vulguin venir a escoltar la presentació del Projecte poden fer-ho el dissabte dia 26 a les 18:15 de la tarda a  l’Auditori de Terrassa.

La inauguració del Congrés tindrà lloc a partir de las 19 hores per part del director i actor Josep Mª Pou amb la presencia a les 20:00 de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart.

Més informació del Congrés.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s