Excursió per descobrir les remeieres de Gaià

agardents dels frareUs volem convidar a tots/es a una caminada popular que tindrà lloc el dissabte 18 de juliol i que està organitzada per el Grup Gaià camina x descobrir i l’Ajuntament de Gaià.

La caminada portà el nom de “Aiguardent del Frare” i, segons ens indiquen, al llarg del trajecte trobarem unes remeieres que són les que arrepleguen les herbes per fer l’aiguardent. Podrem parlar-hi i, fins i tot, compartir el sopar amb elles.

La sortida és des de Galera a les 19:00 hores i es tracta d’una ruta circular d’uns 9 quilometres. En el preu de 5 € per persona entra el sopar (entrepà) i el beure i els beneficis que quedin es destinaran a l’edició del llibre “Gaià, històries per recordar”. Per cert, recordeu que cal portar lot.

Podeu demanar més informació o inscriure-us a gaiacamina@hotmail.com o trucant al 666766629, tot preguntant per l’Elisabeth.mapa de gaià

També us convidem a visitar el blog: reviugaia.blogspot.com.es, ja hi ha penjada la pel·lícula de la caminada que varen fer el passat 1 de març “Emmascarats i ensabonats” organitzada per en Quico Manubens.

També us recomanem el blog http://mariaestruch.blogspot.com.es administrat per la Maria Estruch que és qui ens ha fet arribar aquesta invitació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s