Visita a la Diputació de Barcelona

diputacio-barcelona-llibre-de-la-vidaRepresentants de l’Associació El Llibre de la Vida van ser rebuts per el Sr. Juanjo Puigcorbé, Diputat Delegat de Cultura de la Diputació de Barcelona en el decurs d’una reunió realitzada el dia 6 d’octubre a la seu de la Diputació, del carrer Urgell 187 de Barcelona.

Per part de l’Associació hi van ser present els senyors, Jaume  Sabaté, Manel Barón i Santi Rius i per part de la diputació l’esmentat senyor Juanjo Puigcorbé i en Josep Mª Vall com a assessor de la Diputació.

La reunió va servir per presentar-li la nova associació i explicar-li els seus objectius, tallers i projectes i cercar elements de col·laboració i recolzament entre ambdues entitats.

El mateix Sr. Puigcorbé ens va instar a  treballar plegats per fer realitat els projectes que se li han presentat en el ben entès de que es consideren d’interès general per la ciutadania.

De molt positiva cal valorar aquesta trobada i aprofitem per agrair als representants de la Diputació la gran rebuda que ens van dispensar i l’acollida tant positiva que van tenir les nostres propostes.

Estem segurs que aquest esperit de treball i de tirar endavant els projectes no defallirà per ambdues parts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s