Inauguració d’un expositor sobre els oficis perduts del tèxtil al MNACTEC

Cartell Mnactec Llibre de la VidaEl dia 3 de maig a les 16 h. l’Associació El llibre de la Vida inaugura una petita mostra sobre el taller que es va fer a Can Palet sobre els oficis perduts del món del tèxtil a la seu del Mnactec (Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya).

En un expositor situat a l’entrada del museu s’exposaran estris de les cosidores d’errades i altres objectes que recorden el treball en el món del tèxtil.

Aquesta petita mostra és la primera que s’organitza però de ben segur tindrà continuïtat amb altres que aniran mostrant aspectes d’altres oficis perduts.

Com a complement a la inauguració s’ha organitzat una visita guiada al Museu per als assistents en que es centrarà en repassar aspectes relatius a la part de la fàbrica tèxtil. Els qui desitgin assistir-hi ha d’enviar un mail amb el seu nom i el nombre d’assistents a info@llibredelavida.com

L’Associació El llibre de la Vida té com a objectiu donar valor als records i mirar de preservar-los i aquesta activitat és una mostra més de que els petits objectes dels oficis perduts ens poden portar records de com era el treball d’abans en una fàbrica tèxtil i de ben segur que a molta gent que vegi els objectes que s’han recollit els farà evocar molts records personals o dels seus familiars.

Us convidem a assistir a la inauguració el dia 3 a les 16:00 al MNACTEC(Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya) a la Rambla d’Egara 270 de Terrassa.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s